Nieuws

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet heeft het bestuur van Black Arrow besloten dat de trainingen

voorlopig NIET hervat worden, maar dat we afwachten hoe de situatie op 25 januari (volgende persconferentie) is.

 

Zoals het nu lijkt (22/1/22) is de mogelijkheid aanwezig dat we m.i.v. 27 januari weer kunnen gaan trainen. De voorwaarden zullen we dan volgende week ook bekend gaan maken..

(22/01/2022)

Aanhangwagen bestickerd – Met hulp van het Bedrijf voor Werk, Re-integratie en Inkomen BWRI te Hoogezand is onze aanhangwagen voorzien van ons logo en het adres van onze website. Natuurlijk zijn we hier erg blij mee, hiermee wordt de naamsbekendheid van Black Arrow aanzienlijk vergroot. (okt. 2021)

Black Arrow is aangesloten bij het Jeugdfonds voor Sport &Cultuur. Hieronder leest u wat dit fonds kan betekenen als het moeilijk is/wordt voor jeugdigen om de contributie van een sportclub te betalen. (19/1/2021)

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

 Hoe werkt het?

Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

 Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

 Wat is het bedrag?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

 Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Klik op de onderstaande afbeelding.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie en de ouderkaart