Nieuws

Clubkampioenschap 2024

 

In het vroege voorjaar kwam het onderwerp clubkampioenschap alweer ter sprake. Omdat onze altijd vaste locatie te Westerbroek was komen te vervallen, werd er naarstig gezocht naar een nieuwe locatie. We kregen meerdere tips, maar uiteindelijk was het Roel die met de gouden tip kwam. Pietertjes Theetuin te Onstwedde. Na de nodige voorbereidingen (en voorpret) was het zaterdag 21 september dan zover.
Vanaf half negen druppelden de eerste schutters binnen en al gauw was het een gezellige boel. Na de nodige koffie en thee werd de briefing door Frits gedaan en werden de groepen weggebracht. De ochtend verliep gemoedelijk en gezellig met hier en daar natuurlijk al de nodige grappen en grollen. Bij de catering werden we verwend met nogmaals koffie en thee maar deze keer met een heerlijke plak cake. 
Alle groepen waren vrijwel tegelijk klaar met hun eerste ronde en dus konden we genieten van een heerlijke lunch samen. Er waren huisgemaakte soepen met een broodje en dat ging er wel goed in. Tijdens de lunch werd natuurlijk al het nodige besproken, hoever zou dat ene doel nu zijn? En, hoeveel had jij bij de waaier raak? 
Maar na de lunch kwam de hunter-ronde dus er kon nog van alles veranderen! Ook nu werd er weer fanatiek geschoten. De ene beter dan de andere, maar de geruchten gingen dat dat aan de soep zou liggen?? Aan het einde van de hunter-ronde werd er flink geholpen bij het opruimen van de gehele ronde (waarvoor dank!), en daarna werd er op het terras nog verder genoten van het heerlijke weer dat we deze dag hadden. Ook werden we nog verwend met een heerlijk stuk steekijs van Pia en Ebel van Pietertjes Theetuin. 
Aan het einde van de middag was daar dan de prijsuitreiking en hoorden we wie zich het komende jaar kampioen mag noemen. De nummers 1 zijn: Martijn, Berna, Maxim, Jorik, José, Dylan, Luppo, Ria, Julio en Gaby. Gefeliciteerd allen! 
Al met al dus een erg geslaagde dag, ook de organisatie kijkt erg tevreden terug. Als het aan ons ligt dus zeker voor herhaling vatbaar. 
Linda, Frits en Roel
(23/09/2024)
Voor de foto’s kijk op de galerij.
Black Arrow

Buitentraining Alteveer verlengd tot en met 27 oktober 2024

 

We trainen op het terrein van ijsvereniging “De Toekomst” te Alteveer.
Adres: Veenhofsweg 4a, 9661 TD Alteveer
Dit jaar is de buitentraining op elke 2e en 4e zondag van de maand.
We starten om 13.00u en ruimen gezamenlijk rond 16.00u weer op.
Ook hebben we de kantine weer tot onze beschikking voor een consumptie of een toiletbezoek.
Via de Whatsapp groep “training Alteveer” zullen we een paar dagen voor een training aan nog vragen wie er allemaal komt,
om te voorkomen dat we er niet voor niets staan. Als je nog niet in deze groep zit en dat wel wil, graag even melden bij Luppo Arends.
Om het dit jaar nog leuker te maken, hebben we besloten om een kleine onderlinge competitie te starten.
Iedereen mag hier gratis aan mee doen. Voorwaarde is wel dat je minimaal 5 keer naar een buitentraining komt. 
Aan het einde van het seizoen (laatste buitentraining van oktober) maken we de winnaars bekend die een kleine prijs winnen, 
en in ieder geval tot het volgende seizoen de eeuwige roem zullen hebben.

(23/09/2024)

Black Arrow

Geslaagde clinic bij de Rijksdienst Digitale Infrastructuur

Op donderdag 5 september gaven we een clinic boogschieten tijdens een personeelsfeest van de RDI. Eelco, José, Frits en Linda hebben veel mensen begeleid bij het schieten, en iedereen was erg enthousiast. Sommige mensen kwamen zelfs nog terug voor een tweede keer. Hierdoor hadden we twee uur lang een constante stroom aan mensen die even een pijltje kwamen schieten.

Black Arrow